Kilencvenesek blogja keresi stábját

Mennek vagy maradnak, esznek vagy isznak, szavaznak vagy leszarják?

Kit érdekelnek a mai fiatalok?

2014 januárjában robban a Hello90, hogy végre azok mondják a magukét, akikről mindig mindenkinek megvan a véleménye.

FB_fejlec_jelentkezz_hello90.jpg

A Hello90 fiatal stábjába bárki jelentkezhet, aki ’90 és ’96 között született, „lubickol az internet szemetében, néha Angela Merkellel álmodik, és időnként felmerül benne, hogy nem minden mindegy.” A kiválasztottakat profi újságírók/videósok készítik fel az 5 hónapos feladatra.

A Hello90 popblog a huszonévesek világa lesz, olyan felület, amit a kilencvenesek készítenek a hasonló korú célcsoportnak. Arról, ami őket érdekli.

A Hello90 célja, hogy felrobbantsa a kispolgári internetet, és megmutassa, milyen a magyar kilencvenesek (köz)élete. Öt hónapon keresztül írhatsz/videót vagy fotót készíthetsz azokról a hétköznapi és nem mindennapi dolgokról, amelyek igazán beindítanak, feldühítenek vagy lesújtanak.” – írja a felhívás.

A leendő fotósok, videósok, bloggerek november 22-ig jelentkezhetnek, ehhez el kell készíteniük egy egyedi, akármilyen formátumú önéletrajzukat és fel kell dolgozniuk a saját műfajukban egy témát ezekkel a hashtagekkel: #hazaszeretet, #demokráciatedrága, #nemhiszemel.

Még több infó: https://www.facebook.com/hello90.hu

Pályázati felhívás: https://www.facebook.com/notes/hello90/nem-minden-mindegy-jelentkezz-a-hello90-st%C3%A1bj%C3%A1ba/676471402365600

Köszönjük a Palyazatok.org-nak, hogy segít a terjesztésben.


2013.10.22. 14:25 XKK


komment

X Kommunikációs Központ

Az XKK a civil ügyek kommunikációs ügynöksége, azért jött létre, hogy társadalmi ügyekben változást generáljon a kommunikáció eszközeivel.

Címkék

Kövesd a blogunkat!

süti beállítások módosítása